GBI Van Dijk Sassenheim, groothandel voor Bouw & Industrie

Professionals in de bouw, industrie en techniek werken het best met een professionele toeleverancier. Een meedenker die u met verstand van zaken vooruit helpt. Een solide dienstverlener met tienduizenden produkten op voorraad, een assortiment dat is toegesneden op de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Als specialist in gereedschappen, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, bouwbeslag en machines is GBI van Dijk Sassenheim de flexibele totaalleverancier die past binnen dit profiel.

Ons bedrijf behoort tot een groep samenwerkende groothandels. Samen met, inmiddels 7, collega-bedrijven kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten een nog betere dienstverlening bieden. Elk van deze zelfstandige bedrijven heeft een kernassortiment van ruim 20.000 voorraadprodukten die door een trefzekere service en een eigen bezorgdienst razendsnel op de werkplek zijn.

Aan onze balie heeft u direct contact met goed-opgeleide medewerkers met parate kennis van technische produkten en een brede expertise inzake toepassingsmogelijkheden. Desgewenst gaan we met u rond de tafel zitten om de levering voor grotere projecten in goede banen te leiden. Ook per telefoon bent u verzekerd van persoonlijke en praktijkgerichte ondersteuning van onze verkoopadviseurs.

Kwaliteitszorg- en borging staan bij GBI van Dijk Sassenheim hoog in het vaandel. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens de NEN-EN-ISO 9001:2008 norm. Van de produkten die u aanschaft, maar ook van de administratieve afhandeling van uw order, is de kwaliteit stringent gecontroleerd en verzekerd. Met dezelfde accuratesse verrichten wij NEN-keuringen van elektrische gereedschappen, klimmaterialen, hijs-en hefmiddelen en valbeveiling. Ook voor het aanmeten van otoplastieken kunt u bij ons terecht. Daarnaast beschikken wij over de faciliteiten voor onderhoud en reparatie.

De bedrijfsvoering van GBI van Dijk Sassenheim is bovendien vergaand geautomatiseerd: de afhandeling van uw bestelling aan de balie, per fax, per email of telefoon vergt dan ook een minimum aan tijd, terwijl de kans op fouten marginaal is.

Bij GBI van Dijk Sassenheim kunt u rekenen op deskundige adviezen, zodat het aangekochte produkt optimaal aansluit bij de gewenste toepassing: het juiste materiaal voor ieder werk. Dit 'probleemvoorkomend meedenken' is onze investering in de vertrouwensrelatie met u en uw bedrijf. De afspraken die u binnen deze relatie met ons maakt, komen we vanzelfsprekend strikt en nauwgezet na.

GBI Van Dijk Sassenheim, groothandel voor Bouw & Industrie